با سلام حضور کلیه داوطلبین آزمون های آزمایشی "موسسه آموزش عالی آزاد نگاره"

به استحضار تمامی داوطلبین محترم و گرامی آزمون های آزمایشی "موسسه آموزش عالی آزاد نگاره" می رساند، آزمون مرحله ششم (جامع دوم) موسسه آموزش عالی آزاد نگاره رأس ساعت 8 صبح روز جمعه، 23 فروردین ماه 1398 در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کلیه امور اجرائی و برگزاری آزمون ها در سراسر کشور بطور منظم در حال اجرا است و دفترچه سؤالات آزمون ، پاسخبرگ ها و ... مربوط به آزمون جامع مرحله دوم، به کلیه حوزه‌های نمایندگی ارسال شده است.

همچنین به اطلاع می‌رساند بهمراه داشتن کارت شناسایی در سر جلسه آزمون الزامی می باشد.

به منظور آگاهی کلیه داوطلبین ، از محل و زمان برگزاری آزمون های موسسه آموزش عالی آزاد نگاره در سراسر کشور ، جدول زیر ارائه می گردد:

تذکر بسیار مهم: کلیه اطلاعیه های شرایط برگزاری، اعلام نتایج، تحلیل سؤالات و ... آزمونهای آزمایشی در وب سایت موسسه آموزش عالی آزاد نگاره اطلاع رسانی خواهد شد و دیگر نیازی به تماس تلفنی و یا حضور فیزیکی داوطلبین گرامی نمی باشد.

حاضرین در سایت

کاربران
مطالب

نماد اعتماد

logo-samandehi

نقشه گوگل

کپی رایت © 1397 نگاره. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group